3 shampoos med GOD effekt

Nyt fra Me&themet

image1

Søndagen er gået med gåtur i det skønne vejr og verdens bedste pizza til frokost fra Stefanos på Stefansgade på Nørrebro. Dagen i går stod på kæmpe fødselsdag og efterfølgende en tur på Sunday (det var sjovt!) I fredags teasede jeg lidt om en pakke fra onlineshoppen me&themet. Det var denne skønne strikbluse fra Designers Remix der var i kassen. Jeg er vild med snittet, farven og det fine slids i siderne og så passer den til det hele og kan både styles op og ned! Psst… Hvis I ikke allerede ved det, så kan man altså i hverdagene, hvis man køber noget på shoppen, få det leveret indenfor en time mellem kl. 17-22 og fra 10-19 i weekenderne. Så fredag kl. 19 ringede det lige på døren med den smukke strik i en fin sort indpakning. Virkelig genialt koncept hvis I spørger mig!

 

lovec
   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 shampoos med GOD effekt