/DREAM-BAG

SOHO HOUSE IN BERLIN

image1 (2)

TRAVEL LIFE Jeg var så heldig at blive inviteret 2 dage til Berlin af Hünkemøller og det danske PR-bureau Polhem i denne uge. Et kort, men super hyggeligt og interessant visit. Det store event foregik på det kendte SOHO House (hvor ingen ringere end den meget pæne mand, James Franco havde været kun 3 dage inden os) Kollektionen vi skulle se, var en swim-wear kollektion lavet i samarbejde med en hammer-smuk og superkendt tysk model Sylvie Meis. Jeg har en overload af billeder – så de kommer ind på bloggen løbende. Billedet her er taget af mine søde rejse-partner Katrine fra Wearemad i lobbyen på Soho.

God weekend <3

lovec
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/DREAM-BAG