mondays hot list

HELLO WEEKEND.

DSC00548 DSC00628 DSC00676 DSC00703

Jeg har nærmest ikke tjekket ind i denne uge. Dagene går SÅ hurtigt.. Derfor er jeg lykkelig over det nu er weekend og jeg kan indhente det forsømte. Lidt senere i dag står den på hele 45 min. massage og spa hos Arndal Spa. (spørg lige om jeg glæder mig!?) Og som om det ikke skulle være nok – tager jeg da også lige en brow fix hos Sephora bagefter.. Så er jeg altså også good to go!
Billederne stammer fra et shoot med Fashion-post hvor vi i form af en lille mini-mode-serie viste tøjet vi sælger i FP-shoppen frem. I kan se hele serien HER, jeg syntes resultatet blev SÅ fint og meget naturligt og personligt.. Jeg overvejer rigtig meget om jeg skal købe den lange blondekjole fra Ganni, da jeg tror den vil være så smuk med en underkjole under til det bryllup jeg skal til i maj – eller også som stylet på foto med bukser og rullekrave under…

lovec
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mondays hot list