SUNDAY STROLLING

mondays hot list

sunday-wants

1. LEMAIRE 2. THE ROW 3.PUMA 4. FINDS

Så blev det mandag igen.. Håber I har haft en dejlig weekend? Jeg syntes den er gået ALT for hurtigt, og kunne godt have snoozet den lidt længere i morges. Kaffen røg også lidt hurtigere ned end den plejer, men man skal jo igang, right! Jeg er forresten begyndet at starte min morgen med at tænde for tv3 og se Keeping Up With the Kardashion. Jeg syntes virkelig de er sjove og underholdende, og psst… Afsnit 2 af sæson 10 skulle også være ude på nettet nu ;-) (Går ud fra jeg ikke er den eneste der syntes de for SEJE…)

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY STROLLING