L'Oréal Paris shoot i Stockholm

10 ting I nok (ikke) vidste om mig:

10ting

1. Vi starter stille ud… Jeg hader løg. Sådan virkelig…

2. Jeg har både spillet håndbold og fodbold i mine unge dage, og i en periode dyrkede jeg også holdsport i fitness flere gange om ugen. Nu laver jeg slet ikke nogen form for motion (udover at cykle rundt i København) Jeg vil gerne i gang igen…

3. Jeg har blogget siden 2010, og startede dengang en blog der hed Golddustandbubbles, hvor min veninde også blev en del af den. Den var meget personligt.

4. Jeg er (lidt) for nem til tåre, og jeg græder ihvertfald én gang om ugen. Ikke fordi jeg er ked af det – men jeg skal bare se et youtubeklip fx. dette, eller som i går hvor jeg så noget med samlermani. Er god til at lade mig rive med og få medfølelse. Måske lidt for meget nogle gange…

5. Jeg er blevet kaldt Urte lige siden folkeskolen, og bliver stadig kaldt det i dag. Vil næsten vove at påstå jeg reagerer bedre på mit kælenavn.

6. Jeg kommer fra Birkerød.

7. Jeg er slet ikke musikalsk anlagt. Overhovedet…

8. Jeg hader gyserfilm, og glemmer hurtigt det bare er en film. Det betyder jeg aldrig kan sove bagefter! Derfor går jeg altid en stor bue udenom den slags..

9. Jeg er færdiguddannet som multimediedesigner om 2 måneder. (JUBII)

10. Jeg er en arbejdsnarkoman og meget dedikeret til mit arbejde.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'Oréal Paris shoot i Stockholm