SHOP TIL YOU DROP - 10 % OFF

L’Oréal Paris shoot i Stockholm

LPSELN

Godmorgen og rigtig god weekend <3 Jeg er hjemme igen efter en smuttur til smukke Stockholm hvor jeg, sammen med Alberte og Caroline, skulle skyde video turtorials med L’Oréal og Elnett. Det er vidst ikke løgn, når jeg siger, at jeg røg rimelig meget ud af mit ‘komfortzone’ da jeg blev iført den røde vest fra Acne og røde læber. Jeg elsker rød, men bare ikke på mig selv.. Kender I det? Det var virkelig skægt at prøve noget jeg ellers aldrig ville have gjort selv, og er spændt på at høre hvad I om resultatet? Mit hår blev stylet som et volume boost look, som den dygtige svenske hårstylist Emir Kapetanovic skabte ud fra Elnett hårsprayen. Den ikoniske spray, som vi alle nok kan huske som enten farmor eller mormor hårsprayen – men den har altså fået et comeback. Og jeg er begejstret over hvor meget man kan lave med ens hår ved brug af så få remedier!

lovec
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP TIL YOU DROP - 10 % OFF