10 ting I nok (ikke) vidste om mig:

SUMMER, PLEASE …

summerDrømmer mig til varmere himmelstrøg i disse dage og længes efter varme og bare tæer i sandalerne. Fandt disse sandaler her, og tror de vil være et godt alternativ dem jeg slidte op fra Zara sidste år. Jeg skal til Malaga i sommerferien og siden jeg ikke var ude og rejse sidste sommer, føler jeg mig ekstra klar og kan slet ikke vente faktisk. Den klassiske tunika fra Filipa K vil være helt perfekt til lange ture på stranden. Andre der heller ikke kan vente til sommeren ankommer? ;-)

lovec
   

5 kommentarer

 • Isabella

  Fine sandaler, hvordan er de i str? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Syntes ASOS rammer meget godt med deres størrelser – som hverken er for store eller små. Jeg er en ren 38 og det køber jeg altid også fra hos ASOS.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Glæder mig som et lille barn! :)
  Hvor er den fine halskæde fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, den tunika er jo SÅ fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting I nok (ikke) vidste om mig: