10 ting I nok (ikke) vidste om mig:

SUMMER, PLEASE …

summerDrømmer mig til varmere himmelstrøg i disse dage og længes efter varme og bare tæer i sandalerne. Fandt disse sandaler her, og tror de vil være et godt alternativ dem jeg slidte op fra Zara sidste år. Jeg skal til Malaga i sommerferien og siden jeg ikke var ude og rejse sidste sommer, føler jeg mig ekstra klar og kan slet ikke vente faktisk. Den klassiske tunika fra Filipa K vil være helt perfekt til lange ture på stranden. Andre der heller ikke kan vente til sommeren ankommer? ;-)

lovec
   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 ting I nok (ikke) vidste om mig: