JUST ORDERED

/TODAYS OUTFIT

look

Hello chickas og GOD PÅSKE. Så er jeg endelig tilbage på bloggen efter flere dages sygdom. Blev lige ramt af en ordentlig influenza, så har absolut intet lavet ud over at ligge under min dyne…. Det betød selvfølgelig også at jeg første dag uden influ i kroppen skulle have foreviget mit dagens til jer. Jeg gik all-in på påskelooket, og tog min nye smukke (gule) jakke på. Ejer intet i gul da jeg syntes farven er utrolig svær at style, men lige den her farve er jeg helt tosset med! Selvfølgelig skulle min nye taske også lige flashet frem.. Er vildt glad for den, selvom jeg må indrømme det er mange penge at smide efter en lærredstaske… Elsker bare at købe det alle de andre ikke køber, og tror denne falder lidt udenfor den kategori.

Det var alt for mig i dag, men jeg lover at tjekke ind de næste par dage, og så håber jeg at I har en god påske indtil videre, og ikke er startet den med sygdom ligesom mig.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED