- RELAX MODE -

ALL IN BLACK

IMG_1796 (1)

kjole GINA TRICOT sandaler HERMÉS taske BALENCIAGA tørklæde HERMÈS solbriller CÈLINE armbånd ANNI LU

HAPPY SUNDAY Hej søde læsere, håber I har haft en god weekend indtil videre. Jeg havde fødselsdag i går – og kan nu sige jeg er halvvejs til de 50 år. (Puha…) Jeg havde inviteret mine piger til middag, og aftenen endte i grin og fjollede lege. I dag har den stået på opvask og rengøring og en dejlig tur i det gode vejr – selvfølgelig iført nogle af mine fantastiske gaver fra i går. Blandet andet disse Hermés sandaler og nye Céline solbriller. Jeg føler mig SÅ heldig og er helt mættet på kærlighed i dag. Vi ses <3

lovec
   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- RELAX MODE -