ALL IN BLACK

BALSABOXEN FRA NOMESS

IMG_1692

EYES ON BEAUTY Her ser I en af mine gaver jeg fik til min fødselsdag i lørdags. Det jeg elsker ved den er, at den kan lukkes sammen og transporteres rundt omkring i lejligheden, så jeg altid har det helt rigtige sollys når der skal lægges makeup. Derudover holder den styr på alle mine favoritprodukter på en personlig og fin måde – og når den ikke er i brug kan den lukkes sammen med spejlet som også fungerer som låg. Det seriøst smart!

lovec
   

2 kommentarer

 • Den er så fin! Jeg kunne godt finde på at ønske mig den til når vi får et nyt badeværelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det kan jeg virkelig godt forstå! Den er super anvendelig og jeg har vitterligt brugt den hver dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL IN BLACK