IT'S IN THE (GOLD) DETAILS...

GOOD MORNING…

IMG_2846Godmorgen, og beklager stilheden. I går var jeg til en fantastisk bryllup og i dag står den så på kaffe (lidt hovedpine) og mit afsluttende eksamensprojekt som helt bogstaveligt trækker alle mine tænder ud.. samtidig(!)

Psst.. Skulle du tilfældigvis bruge din søndag på lidt shopping, så har ASOS 20 % med på alt indtil i morgen kl. 09. Shop lige HER….(koden er BIGWINS) God søndag <3

lovec
   

2 kommentarer

 • Linnea A. Petersen

  Min søndag er i hvert fald stået på en smule shopping. Jeg har nemlig været omkring ASOS. Jeg må ærligt indrømme, at når man får bestilt en jakke til 360 kroner, med en normalpris på 1400 kroner, så føler man sig lidt heldig!

  Kram, http://www.ahmfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Wow – det lyder helt vildt lækkert! Tillykke med den <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S IN THE (GOLD) DETAILS...