EYES ON: THE SANDALS

HAPPY FRIDAY LOVERS

happyfriday

Puha, så er jeg endelig hjemme i sofaen (med dyne og slik) efter en lang skoledag. Dagene går med skiftevis arbejde og afsluttende eksamensprojekt. Som I nok kan forestiller jer, er det hårdt program og derfor står denne fredag aften også på ren afslapning, blog, en god film og maaaaasser af søvn. Min kæreste fik lige foreviget et hurtigt ‘dagens’ på vej ned for at handle – og man kan vidst godt se på mig, at jeg er glad for det nu er weekend! Skal I så lave noget spændende her til aften? Eller er der andre der, som mig, også sidder med eksamen helt tæt på og må droppe alt der hedder socialt for en stund…

lovec
   

9 kommentarer

 • Birthehv

  Hvad er nu det for en taske, der har sneget sig ind?
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   En Goyard taske :-) Købt af min chef, da hun har fået anskaffet sig en ny. Er allerede mægtig glad for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

   Dit heldige asen!
   Der står på purse forum, at remmene hurtigt slides ol, er det rigtigt?
   Sig til, hvis du alligevel ikke forliges med den! Så vil jeggerne købe den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Uh – altså.. Nu jeg jo ikke helt garvet goyard kender (endnu!) Men.. Jeg ved at den her er flere år gammel og er brugt hver dag til både computer og tunge ting. Og selvom man kan se det må hanken sidder de stadig helt fast i syningen. Det mere hjørnerne i bunden der slides hurtigt tror jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Det lyder jo ikke så slemt! De ser så smukke ud, taskerne!
  De skulle osse være vældig uforskammede i butikken i london.
  Nå, man skal jo ikke tro på alt hvad man læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabriella

  Hej
  Så flot taske! Jeg overvejer selv at få den købt med hjem fra Paris. Er din en pm eller gm? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kan jeg godt forstå! Det har jeg nemlig også overvejet mange gange :-) Tror det er en PM. Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gabriella

   Tak! Uden at være for besværlig, kender du så målene på den ? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Nej desværre :-( men jeg kan have min MacBook Pro i uden problemer :-) håber det kan hjælpe. Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: THE SANDALS