BALSABOXEN FRA NOMESS

IT’S IN THE (GOLD) DETAILS…

it is in gold details

(aff.links) 1. Lampefod i guld HER. 2. Nederdel HER.  3. Øreringe med Zirkoner HER.

OBSESSION Jeg har så længe jeg husker tilbage haft en eller anden grad af fascination over guld, nogle år mere end andre. Det topper lige pt. for jeg vil have DET HELE. Både det til hjemmet, garderoben og smykkeskrinet… Dog skal det ikke være overdrevet bling bling guld som nogle kender det fra 80’erne – men derimod det enkle, minimaliske og rene, ja tak.

lovec
   

2 kommentarer

  • Chrisitne

    Jeg er helt forelsket i den hvide bluse! Du ved vel ikke hvor man kan få fat i den henne? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Jeg ved det desværre ikke – men det ligner meget noget Filippa K kunne have lavet :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALSABOXEN FRA NOMESS