THURSDAY WISHES

MORNING BLISS

IMG_9673
WEEKEND <3 Er der noget jeg elsker, så er det (fri)weekender, dem hvor man absolut ikke har andre planer end dem man selv lige kan overskue. Er vidst blevet lidt af en plantefreak, og denne grønne fætter er nyeste skud på stammen. Kan virkelig godt lide hvordan de grønne planter skaber ro og harmoni i ens hjem – for når man nu bor på Nørrebro (som jeg gør) så er det ikke fordi naturen, er det mest dominerende når man kigger ud af vinduet.. men så er det jo heldigt, at man kan snyde lidt, og tage naturen indenfor i stedet.

Håber I får en dejlig dag, jeg checker ind igen lidt senere…

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY WISHES