LOUIS NIELSEN BRILLELOOK 2015

BOLD LOOK VIDEO – #WELOVEBROWS

Som lovet i dette indlæg, får I her min første videoblog nogensinde… Jeg har valgt at vise Jer en lille film hvordan jeg bruger min Brow Artist Plumper fra L´Oréal Paris. Den er nemlig perfekt når jeg skal lave mine bryn og give dem et markant og bold look. Jeg bruger den både til hverdag eller til fest og jeg er vild med den er så nem og let at bruge. Derudover er jeg vild med det lidt ‘våde’ look, som passer perfekt til sommerens dewy skin-look.

Trin 1: Start påføringen fra midten af brynet og  arbejd derefter ud af. Tag til slut og friser og definer starten af brynet.  Blend farven ind i hårene med forsigtige strøg – og læg heller et lag for lidt, du kan altid tage mere på. (det er sværere den anden vej rundt..)

Trin 2: Lad farven tørre hurtigt og påfør derefter den gennemsigtige bryn-gel der hurtigt og nemt sætter og holder brynene på plads hele dagen.

Indlægget er lavet i samarbejde med L’Oréal Paris.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUIS NIELSEN BRILLELOOK 2015