MIX & MATCH

EYES ON THE BROWS – DESIGNER PEN

sadan-far-du-perfekte-bryn-guide-makeup-ypT5qexnTKufpKXmaf2T1g

#WELOVEBROWS – EYES ON BEAUTY  Tro det eller ej, men det vigtigste fokus for hele dit ansigt er dine øjenbryn. De indrammer dine øjne og hele dit ansigt, og på den måde er de med til at give balance til ansigtet. Jeg har altid haft ret markante bryn, men pga. en hyppig overplukning i mine teenageår, har det været en kamp at få dem ordentligt tilbage – fyldige og naturlige. Men det er efterhånden lykkedes, og hvad enten du allerede har de misundelsesværdige Cara Delevigne bryn eller kæmper med fortidens dæmoner, så kan det altså godt lade sig gøre at få sine bryn til at se ud som ovenstående.

Lige for tiden kører L´Oreál Paris også med en fantastisk brynkampagne, hvor de på deres hjemmeside HER, viser både looks, styling og inspiration. Jeg er teamet op med L´Oreál Paris og vil det næste stykke tid også både vise min første videoblog nogensinde (åh åhh) og en masse fotos af forskellige looks. I dag har jeg lavet et natural look med deres Brow artist designer pen, som du også kan læse meget mere om her.

lorealxx kopi

HOW TO: Start med at børst dine bryn og red dem som du gerne vil have dem – brug derefter den farvede pen og optegn og udfyld forsigtigt dine bryn og eventuelle huler. Når du har fået optegnet dine bryn i den grad du ønsker (denne pen er især god til at give dine bryn en ny form) så børst til slut brynene igennem igen. Jeg elsker at gøre dem lidt pjusket for det mest naturlige loook.

TIP: Selvom en pen ikke virker til at give meget farve så snyder den ofte – hold derefter pause efter påført farvestreg og tag et skridt tilbage og kig dig i spejlet.

 

 Indlægget er lavet i samarbejde med L´Oreál Paris L´Oréal Paris

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIX & MATCH