FEMININE BLONDEFAVORITTER

LETS SHINE BRIGHT

gettheglow

EYES ON BEAUTY Når jeg skal skabe glød og dewy skin, så er det disse 5 produkter jeg sværger til. Nogle kan bruges sammen og nogle er så effektive at de kan skabe looket alene. Lad os starte med de to MAC produker: Strobe Cream Hydratant Lumineux og Soft & Gentle skinfinish. Begge produkter påfører jeg med fingrene for især den faste mineralshimmer smelter mildt på fingrene og blender SÅ smukt ind i huden. Brug den på det øverste af kindbenene og på næsetippen for et solkysset look. Så er der den pinke highlighter fra Yves Rocher – den er FANTASTISK og den giver min MAC kamp til stregen især pga. den budgetvenlige pris. Derudover er der Kjær Weis Radiance, som har vundet mit hjerte og har fået en fast plads i makeup-tasken, for jeg har den med mig overalt. Den kan bruges til at shine selv det mest triste mandagsfjæs op, og så holder den utrolig godt. Sidst men ikke mindst er der Lancôme og deres sølv Teint Miracle Highligter pen. Bruger den også som concealer under øjenene og over brynene for at åbne ansigtet.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEMININE BLONDEFAVORITTER