SHOP MINE UDSALGSFAVORITTER (OG SE OM DU ER DEN HELDIGE VINDER AF NYE SKO..)

LOUIS NIELSEN BRILLELOOK 2015

brilleln

BRILLELOOK Jeg har i år fået æren af at være én af de 12 udvalgte bloggere til Louis Nielsens Brillelook 2015. Derfor har jeg i dag stylet et par super pæne og klassiske Bruuns Bazaar briller i forbindelse med brillelook konkurrence. Da mailen fra Louis Nielsen tikkede ind var jeg ikke i tvivl om at takke ja. Hele kampagnen er nemlig et velgørenhedsprojekt som hedder ‘Giv syn til Tanzania’. hvor vinderen får en unik og uforglemmelig mulighed for at rejse til Tanzania og hjælpe med at give synsprøver og briller til mennesker, som ellers aldrig ville få mulighed for at få hjælp til et bedre syn. Derfor håber jeg selvfølgelig I vil stemme på mig, for jeg vil VIRKELIG gerne ned og hjælpe folk som har brug for det. Briller er for de fleste danskere en selvfølge – men for et barn eller en voksen mand i Tanzania kan et par briller være med til at give en forstærket livsglæde og et helt nyt syn på livet.

Og så til noget helt andet…WHAT I’M WEARING: top BRUUNS BAZAAR jumpsuit ENVII briller BRUUNS BAZAAR (Psst..jeg har som noget nyt, for at få lidt volume, stylet mit hår med dette nye yndlings produkt fra GunBritt.)

Du kan læse meget mere om velgørenhedsprojektet lige her.

lovec
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MINE UDSALGSFAVORITTER (OG SE OM DU ER DEN HELDIGE VINDER AF NYE SKO..)