LETS SHINE BRIGHT

SHOP MINE UDSALGSFAVORITTER (OG SE OM DU ER DEN HELDIGE VINDER AF NYE SKO..)

sale

 

(Aff.links) 1. Proenza Schouler  2. Isabel Marant 3. Topshop 4. Jil Sander

Jeg surfer nettet tynd for udsalgsscoop i disse dage, og her har i 4 lækre produkter jeg godt gad at klikke helt hjem. Jeg er helt vild med den plisserede nederdel fra Topshop, og selvom jeg allerede har to af den slags skørter, så kan det da ikke skade med én mere vel??

… Og nu til noget HELT ANDET… Vi skal nemlig have udråbt en vinder i konkurrencen om de lækre ruskindssandaler fra Gardenia. Vinderen blev Jette, og jeg sender fluks en mail afsted så jeg kan få din adresse og du kan få din præmie.

Til Jer andre som deltog – tusind tak!!! Det er dejligt at der var så mange der gerne ville være med, og som en lille trøstepræmie kører jeg allerede i næste uge endnu en RET lækker give-away fordi I er så søde ;-)

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LETS SHINE BRIGHT