BOLD LOOK VIDEO - #WELOVEBROWS

TOP THREE

top33

jakke BAUM UND PFERDGARTEN  jeans GANT RUGGER sandaler ISABEL MARANT

EYES ON SALE… Det er ikke til at komme udenom at jeg ELSKER udsalg… Og det brager stadigvæk derudaf for fuld hammer – nu med endnu bedre besparelser (!!) Har du nogle lommepenge der trænger til at blive spenderet, så viser jeg her min mandags top 3.. Jakken har jeg kigget på så ufatteligt mange gange efterhånden og GANT bukserne ser vildt behagelige ud, og så er jeg generalt tosset med deres kvalitet og pasform.. Sidst men ikke mindst – sandalen fra Isabel Marant der ville passe til hele min sommergarderobe og uden tvivl vil sidde på fusserne mine hele sommeren. Har I en favorit?

lovec
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLD LOOK VIDEO - #WELOVEBROWS