LET'S GO SHOPPING

VIND ET PAR (RIGTIG) PÆNE GARDENIA SANDALER..

IMG_2061

GIVE-AWAY… Kære læsere!! Jeg har i den fantastiske anledning, at jeg nu kan kalde mig færdiguddannet, fået en skøn konkurrencen op at køre med Gardenia. I kan nemlig vinde disse ovenud lækre og behagelige ruskindssandaler, som jeg også har på på ovenstående billede. Jeg er vild med den klassiske silhuet, der med carré-snude og chunky-hæl giver dit look personlighed og karakter. Skoens hælhøjde er på ca. 10 cm, men den lille plateau foran hjælper foden og den klassiske smalle rem om anklen gør sandalen ekstra komfortabel og nem at bære.

Nåå…. MEN!! Den kan altså blive din om en uge, når konkurrencen slutter og alt du skal gøre for at deltage er følgende:

– Skriv en kommentar med den størrelse du ønsker sandalen i. <3

– Følg mig på enten Bloglovin lige her eller Facebook lige her.  <3

Held og lykke… Og husk lige du også kan følge Gardenia på Instagram, deres profil er så fin og spækket med inspiration og pæne sko.

lovec
   

161 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET'S GO SHOPPING