HELLO MONDAY

WEEKLY OBSESSION: KYLIE JENNER

kylie

 

OBSESSION Var jeg den eneste der så hvordan Instagram gik amok da Kylie forleden (diskret) viste hvilken selvbruner hun sværger til? Nu skal det jo ikke være nogen hemmelig, at jeg har en lille obsession med den yngste af de populære Kardashian søstre… Selvom hun stilmæssigt er langt væk fra min egen stil, så er jeg alligevel ret fascineret over hvordan hun formår at inspirerer mig. Særligt på beauty-fronten, og nu er det altså ikke fordi jeg hoppede med på #kyliejennerchallenge og drømmer om  – set fra min side – lidt for store læber… MEN…. Jeg syntes hun styrer til at fikse sit udseende.. Og jeg sluger alle hendes tips til mig.. Seneste nye er denne selvbruner kaldet ‘Cocoa Brown’ af Marisse Carter. Og guess what, som den ægte fan jeg er – så har jeg selvfølgelig allerede købt den. Giver lige et review på den når jeg har testet, jeg håber den er ligeså god som det der står på hjemmesiden.

lovec
   

4 kommentarer

 • Glæder jeg mig til at læse om :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Godt at høre – glæder mig også til den kommer med posten :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvilken hjemmeside har du bestilt den hjem fra? Og hvordan blev resultatet? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   feelunique.com :-) Jeg modtog den i fredags, så har ikke lige fået prøvet den endnu ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO MONDAY