7 DAYS 7 LOOKS

AT VÆRE OFFLINE…

IMG_3698

HOLIDAY MOOD  Jeg er fløjet til varmere himmelstrøg, helt nøjagtigt et lille område, ‘Vista Verde’, som ligger tæt på den skønneste by Mijas i Spanien. Jeg havde egentlig håbet på at kunne blogge en masse hernede fra, men nettet er absolut ikke eksisterende, og efter et desperat forsøg til McDonalds efter Wi-Fi måtte jeg indse at jeg måske bare skulle trække stikket ud, og for alvor tage en kold turker fra alt der hedder Instagram, blogs og e-mails. I dette sekund er jeg dog alligevel faldet i, og har fået købt mig 30 minutters internet for 3 euro (!) disse dyrebare minutter skal selvfølgelig bruges fornuftigt så derfor et lille ‘hej hej’ herfra. Som I kan se, så nyder jeg det og varmen klager jeg ikke over.. Næsten 40 grader……

 

 

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 DAYS 7 LOOKS