HOW TO GET THAT SUMMER GLOW

ESSIE WATERMELON

ESSIE VIDEO TEASER For ikke særlig lang tid siden var jeg ude og filme en lille teaser video med Essie, hvor søde blogger Sofie Parelius & jeg fik æren af at cykle rundt på pyntede cykler med et kæmpe lad af skønne neglelakker og vandmeloner til glade forbigående, som fik kæmpe optur da de fandt ud af de var gratis. Vi startede uddelingen ved Dronning Louises Bro hvor folk ivrigt stoppede op for at få en neglelak og lidt vandmelon med sig, derudover var vi både forbi Kongens Have og lige ved Torvehallerne. Det danske vejr var heldigvis med os for solen skinnede og det var en virkelig hyggelig dag fyldt med smil og glade mennesker.

Derudover gør det kun projektet sjovere, at jeg selv er mega Essie-fan og helt vild med deres nye ‘Watermelon’ farve. Jeg holder mig faktisk som regel til de røde farver da de er så klassiske og passer til det hele, men denne farve med et snert af pink er nu alligevel helt perfekt til sommerens brune fingre (og tæer). Jeg elsker hvordan den kan pifte ens look op, og jeg har også fået mange fine kommentarer når jeg har haft farven på efterfølgende. For den bedste holdbarhed bruger jeg altid en basecoat og en topcoat til slut – så kan neglene holde i meget længere tid, der er nemlig ikke noget værre end at skulle fjerne sin neglelak fra dag til dag fordi den krakelerer så hurtigt.

Hvas syntes I egentlig om videoen? Og var der nogle af Jer der stødte på os? ;-)

IMG_2856

Indlægget er sponsoreret af Essie – men holdningerne er helt mine egne.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO GET THAT SUMMER GLOW