VOTE FOR US!

HOW TO GET THAT SUMMER GLOW

caturhammerglow

EYES ON BEAUTY Når man fra naturens side ikke er født med misundelsesværdig latino-glød og nougatfarvede ben året rundt må man ty til andre remedier, når det handler om at få den helt rigtige sommerglød, og det er lige netop det dette indlæg skal handle om. Jeg tager udgangspunkt i tre vigtige punkter, og følger man disse tre kan det ikke gå helt galt.

Light up – Her gælder at bruge en highligher/illuminator, den kan nemlig hjælpe dig med at opnå en dugfrisk glød samt efterlade din hud med en mere ensartet og lysere teint. Jeg anvender den let på midten af næsen samt på Amors bue og på toppen af kindbenene.

Min favorit: Elizabeth Arden Flawless highlighting Perfector

Fake a glow – En god selvbruner vil ikke kun booste din glød generelt, men også dit humør. Det allerbedste tidspunkt til at anvende dit tanning produkt er omtrent 30 minutter efter du er kommet ud af badet. Her gælder at huden er ren og når den begynder at køle er det det bedste tidspunkt for huden at absorbere og arbejde med farven. Jeg smører som regel min hud ind i bodycreme max. 10 min efter jeg er kommet ud af badet, og lader det tørre ca. 15 min før jeg påfører min tanning mousse.

Mine absolutte favoritter: Cocoa Brown 1 hour tan (den Kylie Jenner bruger) & San Tropez Tanning Mousse.

Exfoliate – At eksfolierer kroppen er nøglen til den perfekte ‘man kan jo slet ikke se det er fake-tan’ farve. Når du eksfolierer kroppen fjerner du nemlig de døde hudceller og huden vil tage meget bedre (og pænere) imod både almindelig creme men også selvbruner, som også vil give langt mere holdbart resultat uden grimme plamager efter 2 dage.

Mine favoritter: Til ansigtet Rimmel London Pre Tan Exfoliator & til kroppen: Karmameju body brush (også det perfekte værktøj til at bekæmpe cellulite)

Hvad er nogle af Jeres bedste tips for den perfekte sommerglød?

(indlægget indeholder affiliate-links)

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VOTE FOR US!