AT VÆRE OFFLINE...

IN LOVE WITH MY NEW FLOWER-POWER DRESS

lookmijras

NEW IN I starten af juli måned var jeg en tur i London og der faldt jeg over denne skønne og behagelige kjole fra Zara med de fineste sommerfugleærmer med vidde. Billedet er præcis 3 dage gammelt og blev taget på vej ud for at spise os mætte i Tapas i Malagas charmerende by. I dag er jeg så landet i (kolde) danmark, som må siges bestemt ikke at kunne leve op til feriens fantastiske varmegrader, men så kan jeg til gengæld putte mig under dynen, nyde noget te og få kæmpet mig igennem en overfyldt indbakken, som altså kræver lidt opmærksomhed efter små 10 dage uden et ordentligt net.. I kan tro jeg også har en masse blogindlæg i ærmet, så kig endelig ind de næste par dage.

lovec
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE OFFLINE...