ELEGANT LOOK - FYLDIGE BRYN

KLASSISK SØNDAG

DSC07105SØNDAG Der er noget ved at vågne om på en stille søndag med tanken om at man skal absolut (næsten) ingenting. Selvfølgelig lige bortset fra at vaske tøj, støvsuge og vaske op… Men det er som om det bliver okay, for der altid en dejlig ro over søndage hvis i spørger mig. Næste uge kommer der ekstra run på, jeg starter ugen med en tur til Berlin – det er nemlig Berlin Fashion Week (!!) Og når jeg så kommer hjem onsdag, har jeg lige torsdag til at pakke en ny kuffert, for fredag tager jeg ret impulsivt mod London for et lille romantisk mini-trip. Slutter juli af med 10 dage til Malaga, så I kan godt se frem til masser af feriebilleder for det næste stykke tid. Ovenstående foto illusterer min søndags-idyl noget så fint – blødkogt æg, en kaffe til at vågne og så selvfølgelig Vitaviva Juice Complex. Juice Complex er en SKØN blanding af ekstrakter af forskellige røde bær såsom acai, granatæble og goji bær. Jeg tager 2 om dagen og de indeholder også et højt niveau af antioxidanter, der bl.a. kan hjælpe med at beskytte huden og reducere ældningstegn samt hjælpe med at forhindre en spredning af sygdomsfremkaldende celler, reducere dårlig kolesterol og understøtte urinvejssundhed. Så fik I lige den med <3

lovec
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELEGANT LOOK - FYLDIGE BRYN