IN LOVE WITH MY NEW FLOWER-POWER DRESS

TRAVEL ESSENSTIALS

BEAUTY TALK Jeg har været ude og rejse 3 gange her i juli måned, og der fandt jeg hurtigt ud af hvilket produkter jeg absolut ikke kunne undvære på hotelværelset og i min rejsekuffert.

DSC07314DSC07335

Allerførst er der Biodermas micellaire water, her i travelsize, perfekt til håndbagagen og den korte tur. Jeg sværger til den, og har allerede skrevet en masse rosende ord om det klare tryllevand, det kan du også læse lige HER. Når jeg har renset ansigtet om morgen med Bioderma så er det tid til Bioeffect og deres Anti Ageing Day Serum (nej, det er IKKE for tidligt at forebygge rynker) Efter en dag med sol, blæst eller aircondition kan huden nemt følges stram og tør og så er Vichys natcreme Idéalia Skin Sleep en absolut life-saver (!)

Til sidst er der håret, som bestemt ikke må glemmes og også skal plejes og passes hver dag, præcis som din hud. For tiden er jeg kæmpe fan af Kérastase Creme Fine der skal i håndklædetørt hår, og som udover at dufte fantastisk, giver håret beskyttelse og fugt uden at tynge det.

 

lovec
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN LOVE WITH MY NEW FLOWER-POWER DRESS