NY SNØRREFAVORIT & RABATKODE TIL NELLY

VOTE FOR US!

louisnielsen

LOUIS NIELSEN BRILLELOOK Som du måske har læst lige her, er jeg en af de 12 udvalgte bloggere til Louis Nielsens brillelook kampagne hvor man kan vinde en rejse til Tanzania for at hjælpe med at give synsprøver og briller til mennesker, som ellers aldrig ville få mulighed for at få hjælp til et bedre syn. Os 12 bloggere har alle hver især fået tildelt en person der til dagligt bruger briller, og som har lyst til at deltage i dette velgørenhedsprojekt. Der blev trukket lod på photoshoot-dagen og jeg trak Malene som I ser på billederne ovenfor. Malene er 30 år og arbejder i Hay og udover at hun er noget så naturlig smuk, så er hun også virkelig sød og inspirerende. Hun spurgte faktisk om ikke vi skulle mødes til en kaffe i dag, så de to sidste billeder stammer fra i morges hvor vi fik en hurtig kaffe og en hyggelig sludder på Bar Central. (selvfølgelig havde Malene også lækre solbriller på fra Bruuns Bazaar som Louis Nielsen forhandler, sejt!)

Malene har før været i Tanzania, og vi fik snakket om hvor gerne vi ville derned igen! Men det er desværre ikke noget vi selv bestemmer – men derimod jer derude der kan give en hjælpende (stemme) hånd med, og det kan gøres lynhurtigt lige HER..

Vi håber I vil hjælpe os, så vi kan være med til at skabe glæde til nogle af dem som virkelig har brug for briller. <3

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY SNØRREFAVORIT & RABATKODE TIL NELLY