VED DU IKKE HVAD DU SKAL LAVE PÅ SØNDAG? SÅ LÆS MED HER...

DET PERFEKTE MAKEUP LOOK – 5 TRIN.

..Det ikke nogen hemmelighed, at jeg er lidt af en beauty-junkie, og her til morgen har jeg lavet en lille 5-trins guide med nogle af mine absolutte uundværligheder.

5trinsguide

1. FUGT

For at skabe den mest naturlige og fejlfri hud skal huden fugtes. Der er intet værre end at ens make-up sætter sig i tørre flager på huden fordi man ikke har givet den nok fugt fra starten.

/No.7. Protect & Perfect Advanved Serum

/Embryolisse, Lait-Créme Concentré

….Faktisk er allerførste trin at eksfoliere sin hud, men det skal du ikke gøre hver gang du lægger din make up, men blot et par gange om ugen for at skrubbe døde hudceller væk, derfor er den ikke med på listen (men skriv det lige bag ørerne alligevel, piger..)

2. PRIMER.

Det næste du skal gøre, er at bruge en primer. Jeg har været et hav af primere igennem, og det er bestemt ikke alle der gør jobbet lige godt. Den perfekte primer skal ikke kunne mærkes på huden og den må ikke lukke af så man føler huden ikke kan ånde. Dog skal den stadig give følelsen af at mindske pore og udglatte ujævnheder. Her er min favorit.

/No.7. Brilliant Bare – Beauty Enhancer

3. CONCEALER

En concealer skal bruges i små mængder, og er fantastisk fordi den giver et lyst og frisk look, og hjælper med at dække dine mørke rander. Rundt om næsen og ved hagen er huden tit lidt mørkere og der kan den også med fordel bruges for at lysne dit ansigt mere op.

/Elizabeth Arden, Flawless Finish Correcting

4. FOUNDATION

Det her punkt er så vigtigt – ihvertfald i min optik. Du skal finde en foundation der passer til lige netop din hudtone for det mest optimale make-up look. Gå efter en med let konsistens så huden stadig kan ånde, men du får dækket det nødvendige således du får en silkeglat og misundelsesværdig hud.

/M.A.C Studio, Face & Body Fondation (jeg bruger C2)

/MAKE UP FOREVER, Ultra HD (jeg bruger 120=y245)

5. HIGHLIGHT/CONTOURING

Fremhæv dine allersmukkeste træk med highlight og contouring. Et af mine absolut yndlingspunkter når jeg lægger min make-up. Når du bruger en highlighter skal den lægges på de steder på ansigtet du gerne vil fremhæve. Highlighteren reflekterer lyset på din hud, så den ser sund og guddommelig frisk ud. JA TAK! Contouring er også IN – og jeg elsker at skabe mere form (læs: kindben) i mit ansigt. Her sværger jeg til kittet fra Anastasia som kan det hele. Der er nemlig også en highlighter i, og fordi den er i pudderform er den nem at bruge, selv for en nybegynder.

/Anastasia, Contour Kit

/Kjær Weis, Radiance

 

lovec
   

2 kommentarer

 • Kathe

  super fin guide :-) hvor køber du no.7 henne? De har tidligere solgt mærket i føtex, men jeg kan ikke finde det nogen steder nu og er ved at løbe tør, så der er lidt krise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Dejligt at høre du kunne bruge den! :-) Ville købe det gennem Boots som jeg mener også at have linket til – de har nemlig også så mange andre gode mærker!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VED DU IKKE HVAD DU SKAL LAVE PÅ SØNDAG? SÅ LÆS MED HER...