BLACK & WHITE

DRØMMER OM…

drømmerom

EYES ON.. Er forelsket i Céline og deres mega lækre sandal.. Men den koster en lille krig (!) og når man også går og overvejer et vældig dyrt taskekøb, kan man jo ikke få det hele, vel.. Derfor har jeg fundet disse sorte banditter fra COS til 750 kr. Jeg syntes de er SÅ mægtig pæne og den kan sagtens gøre Céline kunsten efter med deres minimalistiske touch. Jeg ville sætte dem sammen med et par sorte culotte bukser og en mørkegrøn strik.. Helt enkelt og underspillet look og tilpas til at gå sensommeren i møde i…Tror faktisk lige jeg fik mig selv HELT overbevist om, at jeg faktisk slet ikke kan undvære dem, så det ser ud til at jeg bliver nødt til at lette røven og fare febrilsk ned i den nærmeste COS og rippe en str. 38!

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK & WHITE