EYES ON: THE ETHNO SANDALS

FUR & DARK DENIM

DSC07987 DSC08000

Solbriller CELINE jakke MONKI bukser OTHER STORIES sandaler ETHNO

WEDNESDAY LOOK Bukserne har I vidst set før herinde, men jakken og sandalerne er spritnye, så de kom selvfølgelig straks på i anledningen af Lala Berlins show på rådhuset.

…Og så til noget andet, for det er nemlig gået op for mig at jeg køber ALT for mange jakker (læs: denimjakker.) Den her mørkeblå sag er den 5 i rækken (indenfor 12 mdr), men det er som om, at jeg sjovt nok er enormt god til at argumentere overfor mig selv i prøverummet, at den her er helt anderledes end de tre andre blå cowboyjakker jakker jeg allerede har hængende derhjemme… Hallo, den er da anderledes, right? Vigtigst af alt – så sender den mig vældig rare associationer med Louis Vuittons AW15 kampagne, og det er altså ikke helt dårligt vel??

lovec
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: THE ETHNO SANDALS