ET RIGTIGT SMERTEHELVEDE...

READY FOR SCHOOL (OG RABATKODE)

readyforschool

(affiliate) 1. JEANS 2. STRIK 3. TASKE 4. ØRERINGE

EYES ON THE BASICS Lige om lidt, eller måske allerede for nogle af os (?) venter skole og studielivet, og derfor har jeg fundet 4 essentielle items som jeg ville iføre mig, hvis det var mig der startede i 1.g i år. Et par lækre baggy jeans er guld værd når man skal sidde ned hele dagen, og så elsker jeg denne lækre mørkeblå lædertaske fra Malene Birger som er tilpas neutral til hverdag, det er trods alt en taske man vil bruge hver dag.

Og hey.. Jeg var sørme lige ved at glemme det, men jeg har en ret lækker RABATKODE til Bootz hvor man får 12 % på udvalgte nyheder indtil d.21 august ved ordrer over 699 kr. I kan bruge koden ‘BLOGGERSDELIGHT’. Happy shopping..

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET RIGTIGT SMERTEHELVEDE...