READY FOR SCHOOL (OG RABATKODE)

SUPER SKIRT 

Elsker min nye nederdel som netop er kommet med posten. Den går næsten helt ned til anklerne hvilket gør den perfekt her til sensommeren. Vil bruge den med både sandaler og hvide crispy sneakers. Hvad siger I? Kan I lide den, og hvordan ville I style den?

Og hey forresten… I morgen løber Louis Nielsen året brillelook finale af stablen, og derfor vil jeg blive SÅ glad hvis I gider stemme på Malene Homann – som er den finalist jeg har stylet i konkurrencen :-) I kan gøre det lige HER… Virker vidst kun på computeren..

Faktisk har jeg også en lille nyhed at dele med Jer – jeg er nemlig kaldt ind i Go’Morgen Danmark i morgen tidlig i forbindelse med årets brillelook, så ca. 8.43 skal I tænde for tv’et hvis I vil høre om sæsonens brille tendenser.

 

lovec
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY FOR SCHOOL (OG RABATKODE)