NEW IN

EN AF DE DER DAGE..

 

I dag er bare en af de dersens rigtig ØV dage. De der dage hvor man bare vågner op med fedtet hår selvom man lige har været i bad og den ellers stærke morgenkaffe ikke gider vække ens krop ordentligt op… Nå ja.. Og så det også én af de dage, hvor ens livslinje A.K.A computeren vælger at tage sit livs sidste vejrtrækning, selvfølgelig lige midt i en vigtig mail (!!) Skærmen går bare i sort og reagerer pludselig heller ikke på strømstikket. Hysterisk som jeg er (eller blev) farer jeg noget ulykkelig ned i den nærmeste Humac med min lille baby pakket godt ind. Sød mand konstaterer det jeg egentlig godt allerede havde fattet: “Den er vidst helt død, hva..” Ehm.. Ja, det kan jeg godt se.. Så hvad så nu?? Spurgte jeg (meget venligt…) Og svaret kender I måske allerede – for den blev nemlig sendt til reparation og som den service-butik Apple er, har jeg da allerede fået svar på mail hvad det vil koste… ‘Sølle’ 5.837 kr.

Så køber jeg da bare en ny nu har jeg allerede pengepungen oppe, i næste uge skal jeg nemlig betale en lækker regning til tandlægen, da jeg på onsdag får hevet de sidste to af mine modbydelige visdomstænder ud. #liveasweknowit

Nå men, mens livet er lidt surt og jeg er ‘on hold’ på 45’ende minut hos min forsikring.. Ja, jeg blogger fra telefonen samtidig, kan I da lige nyde et billede fra i går hvor alt stadig var fryd og gammen og jeg fik luftet mine nye lækre basser fra Nly shoes. (aff.link)

/god weekend

lovec
   

2 kommentarer

  • katrine

    Av! Det var en af de lede. Der er ikke noget mere nedtrykkende end kedelige udgifter. Var selv så heldig at få beskeden om at skulle lægge 4000kr hos mekanikeren i dag. Suk. Man kan sku få meget lækkert gejl til garderoben for de penge. God weekend og held og lykke med forsikring :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Ja, det er bare aldrig sjovt med de mere kedelige (dyre) uforudsete udgifter. Lyder godt nok heller ikke sjovt at kaste så mange penge efter en mekaniker. Du må også have en dejlig weekend trods alt :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN