NEDERDELEN JEG BARE MÅTTE EJE....

FREDAGSUNIFORMEN

fridayyay

CAN I PLEASE WEAR THIS…. Det er fredag og derfor har jeg samlet nogle af mine ultimative favoritter for denne sæson. Hvide sneakers så bløde som smør, og jeg har før fortalt jer om min begejstring for smør-sko lige her, så det kommer næppe som nogle overraskelse at jeg syntes disse er ret lækre. Tasken fra Gucci er bare mega pæn og måtte godt finde vej hen til mig. Det samme måtte den mørkeblå uldjakke fra COS og de pæneste jeans fra Alexander Wang der ligner en klassisk 501’er. Uret har jeg allerede, og jeg er SÅ glad for det. Et af de bedste items jeg har erhvervet mig for denne sæson… Hvilket items er jeres favorit??

Indlægget indeholder affiliate.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEDERDELEN JEG BARE MÅTTE EJE....