I LIKE IT LOOSE

JURLIQUE

IMG_6504

EYES ON BEAUTY Kender I det australske mærke Jurlique? Måske har I hørt om det, men kender I også til alle de skønne ting de står for? Jeg er utrolig begejstret for deres måde at kombinere og mestre videnskab med naturlig hudpleje. Min hud er nemlig en smule sensitiv, og jeg slår ofte ud hvis jeg bruger en creme med for meget parfume. På den måde kan mange cremer udelukkes, men jeg vil jo ikke snydes for effekt og virkning – derfor holder jeg af Jurlique, for de bruger nemlig udelukkende de mest effektive organiske og biodynamiske ingredienser i deres produkter, og jeg kan love jer for man kan se et resultat efter brug, for deres produkter er spækket med antioxidanter og genopbyggende urteekstrakter og så er alle deres ingredienser dyrket på deres certificerede biodynamiske farm i Adeilade Hills i Australien. JA TAK!

Nogle af produkterne er en smule dyre, men du for også utrolig meget for pengene..Hvis man nu ikke har lyst til at starte med at kaste sig over hele deres serie, kan man jo nøjes med deres læbebalsam Love Balm.. Den er virkelig FANTASTISK.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LIKE IT LOOSE