MONDAY FAVORITES

NEW IN: THE BIKERJACKET

ellos

NEW IN Jagten er for alvor gået ind efter den perfekte jakke at kunne svøbe sig ind i, når temperaturene meget snart falder lidt efter lidt. Jeg er ude i god tid i år for jeg har fundet, syntes jeg selv, et rigtig lækkert bud på den helt perfekte af slagsen.

Det er denne bikerjacket som I ser på billedet, og jeg fik den hjem med posten i går. Den er SÅ blød og tilpas vamset og så er jeg vild med længden som lige dækker halvdelen af numsen, perfekt til en stormvind på cyklen (der er intet som vind der blæser op under jakken…) Derudover passer den til hele min garderobe og jeg vil sætte den sammen med et par vide jeans og en enkelt bluse for et underspillet biker-chick-look.

Den er fundet inde på Ellos.dk, som virkelig har overrasket mig positivt på det seneste. Nok har jeg snakket pæne ord om deres bolig-afdeling, det kan du se lige her & her, men nu fortjener deres ‘fashion’ afdeling også et par kære ord med på vejen. Det var lidt et sats med denne jakke, men jeg må indrømme jeg virkelig er positivt overrasket over kvalitet og pasform. Jeg har allerede et par nye items i kikkerten som selvfølgelig er røget i den virtuelle kurv, så hvis du er nysgerrig, er det blandt andet disse tre styles jeg drømmer om næste gang: Læderjakke, Hue & Jeans.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Ellos og indeholder affiliate.

lovec
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY FAVORITES