NEW IN: THE BIKERJACKET

NU ER DET SNART OVERSTÅET…

IMG_5368

Når stikket må trækkes ud..Den kvikke læser har måske bemærket at jeg tidligere på ugen nævnte jeg skulle have fjernet mine to sidste visdomstænder. I august røg de to i højre side og i onsdags skulle det så være tid til at få fjernet krabaterne i venstre side. Det var med rystende ben og nervøse vejrtrækninger jeg lagde min krop i tandlægestolen for anden gang, for nu vidste jeg jo lige præcis hvad jeg gik ind til… Den i undermunden havde de selvfølgelig svært ved at få ud, så der blev hevet, masset og givet ekstra injektioner. De sidste 5 dage har jeg så ligget på langs med menu bestående af flydende kold føde.. Derudover har jeg også haft hovedet i toilettet en gang eller 100. Jeg har nemlig reageret irriterende voldsomt på den smertestillende medicin jeg skulle tage efterfølgende, og det har gjort jeg konstant har kastet op pga kvalme. (ikke den bedste kombination når man lige er syet i munden kan I nok forestille jer…haha) Grunden til de skulle fjernes alle fire er af den simple årsag at der ikke er plads i munden, og derudover vil jeg SÅ gerne have bøjle på der kan rette mine tænder, og det kunne altså ikke lade sig gøre med fire kæmpe sataner der ødelagde det hele – men bøljehistorien skal I nok få på et andet tidspunkt hvis I har lyst..

Nå, det var en lille smøre herfra, og så kan I bedre forstå hvorfor der har været lidt stille på blogfronten. Forhåbentligt er jeg snart på toppen og jeg har i skrivende stund ikke kastet op siden kl. 06 i morges (JUHU, lad os lige krydse fingre for det forsætter..)

GOD SØNDAG !

lovec
   

4 kommentarer

 • Ida

  Puha, det lyder som en forfærdelig hård omgang! Jeg håber snart der er bedring! :)

  Hvis det er nogen trøst har jeg kastet op dagligt de sidste 41 dage – Det dog pga. en graviditet! Og det betyder også at jeg gruer ekstra meget for næste tandlægebesøg – Jeg skulle nemlig have været derinde i sommers lige da jeg var blevet gravid, og nu er det udskudt på ubestemt tidspunkt! AV!

  God bedring :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det syntes jeg altså også det har været. Heldigvis ingen opkast i nat, så det går den rigtige vej!
   Puha, føler altså virkelig med dig.. Det kan godt være det anderledes når nu man er gravid, men det er altså aldrig rart at kaste så meget op! Håber det snart holder op
   Og det lyder fornuftigt, haha!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg kommenterer aldrig på indlæg… Men jeg vil bare ønske på din vegne, at du får nogle gode uger fremover. Det fortjener du ovenpå din tandlægetur og din uheldige dag først på ugen! Nu må der være noget held i vente! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg er rigtig glad for du havde lyst til at kommentere på dette indlæg, tusind tak for din søde besked – den varmer her ovenpå disse dumme dage! Jeg krydser også fingre for lidt medvind snart Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: THE BIKERJACKET