NU ER DET SNART OVERSTÅET...

OH MONDAY..

IMG_6615

Jakke TOPSHOP taske MARNI strikkjole GANNI bukser ZARA loafers CELINE solbriller CELINE

OUTFIT På denne højthellige mandag har jeg fundet et outfit-look frem fra gemmeren der blev taget for små to uger siden, så nej – billedet stammer ikke fra i dag (ja, jeg ligger desværre stadig i sengen), men det er fra den dag jeg luftede mine nye leo-loafers fra Céline som jeg har sukket efter alt for længe. Som en lille opfølgning på gårsdagens indlæg, vil jeg blot informere jer om at jeg ikke har kastet op i over 24 timer nu, (JUHUU) Så jeg tror på jeg er på rette vej, og jeg glæder mig til snart at kunne komme i noget mere moderigtigt tøj end det jeg sidder i lige nu.. Nattøj flere i dag i træk har aldrig været helt flatterende… med mindre man går efter et vaskeægte Bridget Jones look.

lovec
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU ER DET SNART OVERSTÅET...