BEAUTY ROUTINES - BEAUTÉ PACIFIQUE

WITH MY BEANIE ON TOP

IMG_6853

Affiliate: jakke H&M strik ISABEL MARANT (similar here) jeans ZARA sko NLY SHOES taske MARNI hue FWSS

OUTFIT Ret enkelt og plain, men det kan nogle gange også være godt. Skoene har jeg vist før, men de er blevet en favorit og jeg har taget mig selv i at ‘spare’ på dem for at holde dem hvide og lækre (kender I det??)… Til prisen kan man dog godt tillade sig at gå dem ordentligt til, og jeg overvejer allerede om jeg skulle købe dem i en anden farve også. God onsdag derude!

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY ROUTINES - BEAUTÉ PACIFIQUE