WITH MY BEANIE ON TOP

BEAUTY TALK: CONTOURING

nyt

LETS TALK CONTOUR CREAM KIT Jeg har før fortalt om min begejstring for Anastasia og deres Contour Kit, men for ikke så længe siden kom creme versionen på det danske marked og den blev jeg selvfølgelig nødt til at købe.

Men hvad er contouring egentlig, tænker du måske?
Kort sagt er det en metode til at skabe en slags visuel skulpting af dit ansigt og dens form. De mørke farver ‘trækker tilbage’ og de lyse farver fremhæver. Grundkernen ved en god contouring er at blende det godt sammen til sidst, og vælge de rigtige farver, her syntes jeg paletten fra Anastasia gør jobbet perfekt, især fordi den har en rigtig lækker cremet konsistens der gør den nem at påføre.

HOW TO:

Jeg starter altid med at fugte huden med ansigtscreme, dernæst har jeg fundet ud af, at det er en rigtig god ide at lægge en lille base inden du laver din contouring. Til det er denne foundation fra -417 helt FANTASTISK, den kan fåes lige her.

Derefter begynder jeg min contouring som I kan se på billedet. Fremhæver det øverste af kindben, fjerner randerne under øjnene og løfter panden lidt. Jeg fremhæver kindbenene ved at lægge de mørke cremefarver lige under kindbenet. Jeg dupper og blender det hele sammen til sidst med en let fugtet Miracle Complexion Sponge for et naturligt og dewy look. Og bare rolig – resultatet bliver altså ikke så skræmmende som billedet ovenfor :-)

Du kan få Anastasia Contour Cream Kit her. (Jeg har anvendt en medium palette)

 

Indlægget indeholder affiliate.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WITH MY BEANIE ON TOP