BEAUTY TALK: CONTOURING

FRIDAY CATCH

Ikke-navngivet-1

EYES ON Skyder lige fredagen igang med dagens ‘wanties’ – jeg drømmer nemlig om et par klassiske Chanel flats enten i sorte som på billedet eller beige med sort snude. Måske jeg er heldig at finde nogle på Trendsales en dag. Strikken er fra H&M trend og ramte deres webshop i sidste uge. Perfekt til efterårets temperaturer og for 349 kr. så kan man altså godt tillade sig at købe en rød af slagsen. Ringen er fra Hvisk og håndcremen med rosenduft kommer selvfølgelig fra et af mine favoritbrands: Jurlique. God weekend søde læsere <3

lovec
   

2 kommentarer

 • Signe

  Tak for en god blog. Jeg har ledt og ledt efter den røde trøje, men uden held. Kan du indsætte et link

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er udsolgt på nettet – men har set den i hm på strøget i så sent som i går :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY TALK: CONTOURING