CARINE ROITFELD x UNIQLO

HUSKER DU AT FORKÆLE DIG SELV?

DSC09910

..Hvis ikke.. Så er Goodiebox det bedste koncept til netop dette formål – enten til dig selv, eller som gave til en der godt kunne trænge til at blive lidt forkælet. For 159 kr om måneden. (inkl. fragt og uden binding) får man tilsendt den fineste lille boks med udvalgte produkter hver eneste måned. Jeg er helt vild med indholdet i denne måned, især fordi jeg længe har overvejet at prøve Karmamejus Konjac Sponge, og nu får jeg heldigvis muligheden. Prisen er virkelig godt givet ud, og man får utrolig meget for pengene. Du kan tilmelde dig lige her, og jeg tror stadig du kan nå at få denne boks tilsendt hvis du er hurtig :-) Derudover er jeg også stor fan af Real Techinques og deres børster som man blandt andet også kan få hos Cocopanda.

 

Indlægget indeholder affiliate.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CARINE ROITFELD x UNIQLO