WEARING BAUM & PFERDGARTEN (og en rabatkode på 20% dertil)

MARC JACOBS DECADENCE

DSC09198

//EYES ON BEAUTY Har I mødt Marc Jacobs nyeste skud på stammen når vi snakker dufte? Hvis ikke, så lad mig lige præsentere duften ‘Decadence’ som altså er designet fuldstændigt efter Marc Jacobs modeæstestik og så er den feminine flakon selvfølgelig også inspireret af hans ikoniske og klassiske håndtasker. Som en ægte fashionista og Marc Jacobs fan, falder denne nye duft i god jord hos mig. Èt er flakonen, som pynter noget så fantastisk på badeværelsehylden, og noget andet er altså duften med blandt andet topnoter af saftig italiensk blomme.

Jeg elsker at kunne skifte mellem mine parfumer herhjemme, således at duften passer til hvad jeg skal. Skal man fx. til fest eller ud og imponere en flamme (hæhæ), så vil jeg altså uden at blikke ty til Decadence, for wow –  den er utrolig sensuel, med en luksuriøs og træagtig duft som jeg forestiller mig, at mændene vil bløde i knæene over. Jeg har også lige fundet ud af, at Marc Jacobs har valgt selveste ADRIANA LIMA (mit ultimative girl-crush) i hovedrollen for hans kampagne. At han vælger denne supermodel, understøtter kun min ovenstående teori, så hvis I mangler et julegaveønske, kan denne duft klart anbefales.

Som et ekstra plus er duften ret kraftigt – hvilken passer perfekt til en tur i byen, for der er altså intet værre end at spraye sig ind i sin yndlingsduft, for en halv time senere at indse, at duften er helt forsvundet. Kender I det??

unnamed (2)

DSC08924

Indlægget er sponsoreret, men holdningerne er mine egne.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING BAUM & PFERDGARTEN (og en rabatkode på 20% dertil)