READY TO SHOP.....

NU MED NYT HÅR…

c

/LET’S TALK HAIR… I går var jeg på besøg hos min nu nye yndlingsfrisør, Amalie Lind, der sidder i den hyggelige salon ‘Solander Styling’ inde i byen. Jeg har været på venteliste over 2 måneder, (jeg forstår godt hvorfor nu..) for hun er virkelig dygtig, og så farver hun ingen ringere end Mathilde Gøhlers smukke hår, som jeg længe har sukket misundeligt efter.. Men i går var det endelig min tur til at give mit hår en lille frisk fornyelse, da jeg altså længe har gået rundt med en anelse kedelig (men dog naturlig) hårfarve. Mit mål var forsat at holde det naturligt, for det har jeg fundet ud af jeg ret godt kan lide (så slipper man for udgroning) dog måtte der gerne komme mere spil i, og spidserne trængte gevaldigt til en frisk pust med et mildt strejf af “ja, jeg har lige været en tur på strandet og ja, jeg surfer faktisk også” også kaldet ‘the beach-look’. Teknikken der er brugt hedder Balayage, og er den samme teknik som The Kardashians sværger til. Jeg er hooked, og utrolig glad for resultatet.. Jeg sad også kun i stolen næsten 4 timer, så husk at sæt god tid af til sådan en forkælelse ;-)

lovec
   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY TO SHOP.....