THE PERFECT HIGHSTREET SKIRT

SUNDAY IN NEW FLATS (OG EN LÆKKER RABATKODE)

IMG_7334

Håber I har haft en god søndag indtil videre? Jeg har været ude og gå en dejlig lang tur med min veninde langs kanalerne og selvfølgelig også fået taget et par billeder til Jer som kommer op i løbet af ugen. I sidste uge kom posten med disse lækre læderloafers fra Fonnesberg, og hold nu op hvor er de bare pæne.. Men mere om dem i et andet indlæg!

Der er nemlig 15 % at spare på alle nye varer fra Boozt  men åbentbart KUN idag… Så har man haft sin drømme vinterjakke liggende i den virtuelle kurv, kun for at vente på et godt tilbud, så er det altså i dag man skal slå til (!) Jeg har fx. længe haft denne frakke og denne taske i kikkerten. God søndag <3

 

Indeholder affiliate.

lovec
   

2 kommentarer

  • Sophie

    Så flot taske! Farven er virkelig smuk. Hvor er den købt henne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Det er nemlig den flotteste grønne farve. Tasken er fra Céline og det er desværre ikek min, men min venindes jeg har lånt. Hun har købt den for to uger siden til et luksus loppemarked i kødbyen. Måske du kan finde den grønne udgave på Trendsales hvis du søger Celine Trio, ellers sælger de Celine i Birger Christensen på strøget. KH C

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT HIGHSTREET SKIRT