MARC JACOBS DECADENCE

THAT FLUFFY JACKET

collage

AFFILIATE: jakke H&M nederdel ZARA bluse FILIPPA K øreringe HVISK sko CELINE

/HOT LIST Selvom jeg allerede har en del vinterfrakker, så er denne frakke dukket op på H&Ms hjemmeside, så nu overvejer jeg lidt om jeg kan komme med et godt argument, der kan tillade at jeg klikker den hjem. Skal rundt inde i byen i dag til pressearrangementer, så måske jeg lige skulle smutte forbi en H&M trend afdeling og se om den også har ramt butikkerne. Pæn er den i hvertfald, og så gad jeg selvfølgelig godt sætte den sammen med nederdelen fra Zara og jordens lækreste Céline pumps.

PS: Vinderen af John Frieda er trukket – og det blev Rikke Ladefoged, som jeg straks sender en mail. Tusind tak til alle Jer der deltog, der kommer snart flere af den slags. Ihvertfald til december, så det kan I godt glæder jer til, har nemlig lagt hovedet i blød for at skaffe Jer de allerbedste adventsgaver, som I kan vinde herinde <3

lovec
   

2 kommentarer

 • eva

  hva filan er der med bloggere og Celine sko?? De ligner jo Andersine`s på en prik og de er ik klædelige til nogen…overhovedet. Bavdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Nå – syntes de er meget pæne og faktisk utrolig flatterende på fødderne med netop det snit – og hvem vil ikke gerne ligne Andersine lidt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARC JACOBS DECADENCE