NU MED NYT HÅR...

the RED KNIT

DSC08861 IMG_7285

strik H&M TREND nederdel TWIST & TANGO sko FRIIS ur TRIWA

/WHAT I’M WEARING Jeg har sådan glædet mig til at vise jer både nederdel, sko og bluse i aktion her på bloggen. Alle tre ting er nemlig nogle af mine ultimative favoritter lige for tiden og selvom jeg har fablet lidt om både nederdelen og strikblusen herinde, så forestiller jeg mig det nok også er meget sjovt at se det på ;-)

Skoene tror jeg dog ikke I har set før. De er fra FR//S 247365, som vidst er det nye Friis & Company (Jeg er faktisk lidt i tvivl?) Anyways, så er de utrolig lækre og i ægte læder, så jeg kan klart anbefale dem, hvis man mangler nye støvler her til efteråret.

lovec
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NU MED NYT HÅR...