WEARNING MUNTHE

TIL MIDDAG MED YSL BEAUTÈ

middagysl

/YSL BLACK OPIUM PARTY I går var lidt af en begivenhedsrig aften, jeg var nemlig inviteret til middag hos selveste Søren Westh – tidligere Souschef på Noma. Som I nok kan forestille Jer, så var maden derefter og jeg fik virkelig prøvet nogle sindssygt vilde retter, jeg ellers aldrig har smagt. Hele aften var helt igennem perfekt og gennemført og det kunne bestemt også mærkes på hovedet i morges, da der ikke blev holdt igen med utroligt velsmagende drinks skabt ud fra samme duftnoter som Black Opium parfumen, som jo var hele grunden til vi blev inviteret. Skulle hilse og sige den dufter så fantastisk, hvis I ikke kender den !

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARNING MUNTHE